Handelsbetingelser

Generelt

Blog.hagbart.dk
Bobakken 12, 3 tv
2720 Vanløse
Tlf: +45 42 57 79 69

Priser

Alle priser på blog.hagbart.dk er i DKK og inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for fejl på hjemmesiden, udsolgte varer, manglende levering, prisændringer samt forhøjede leverings omkostninger.

Kvalitet

Bemærk venligst at produkterne håndlaves specifikt til hvert enkelt kunde, hvorfor der må påregnes tolerancer på få mm, ligesom farver på materialer kan have små udsving fra hver produktion.

Betaling

Informationer ved bankindbetaling:
Konto: 7570-1738055 ( Pensam Bank )

Levering

Leveringstiden for lagervarer er 2-3 hverdage og sendes med PostNord.
Leveringstiden for special ordrer på er ca. 8 uger.  Det afhængiger af tidspunkt for bestilling. Ved bestilling vil du modtage forventet leveringsuge.

Levering af møbler er til kantsten med mindre andet aftales. Dato for levering informeres i leverings ugen, med udgangspunkt i tidsrum fra 8-16. Møbler kan efter aftale afsættes i nærliggende carport/skur på eget ansvar.

Møbler leveres fragtfrit i Jylland, Fyn og Sjælland + brofaste øer. Kontakt os hvis du bor i et yderområde.
Ønsker du opbæring, er dette en mulighed i nogle områder, mod et ekstra leverings gebyr.

Fortrydelsesret

På standardvarer der lagerføres gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returnerings omkostninger afholder du selv, og du hæfter hvis der skulle opstå skade under transport. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives på mail info@hagbart.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Alle speciel fremstillet ordre kan ikke returneres.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til blog.hagbart.dk at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til blog.hagbart.dk senest 1 uge efter modtagelse, ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. blog.hagbart.dk dækker returnerings omkostningerne i rimeligt omfang. Ved returnering skal der inden afsendelse sendes en mail på info@hagbart.dk.

Ved køb af standardvarer: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Alle henvendelser omkring fejl, mangler og fragtskader skal rettes direkte til tlf: +45 42 57 79 69 eller mail: info@hagbart.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Fragtskader

Reklamationer der skyldes fragtskader skal meddeles senest dagen efter modtagelse af ordren. Går der længere tid, kan det være svært at bevise at skaden skyldes transporten, og ikke er opstået efterfølgende.

Klagemuligheder

Spørgsmål vedr. en mulig defekt på vare købt på www.blog.hagbart.dk kan rettes til info@hagbart.dk eller ring til mig på tlf. +45 42 57 79 69

Klager over produkter kan sendes til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby – www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform: ec.europa.eu. Ved klage skal vores email adresse angives: info@hagbart.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere