Model 100

kr. 32.995,00

Model 100 passer til et 46″ – 50” TV måler 103 B x 52 H x 11 cm.
Når du køber Model 100, medfølger 1 sæt specielt designet 90 graders vinkelbeslag til vægmontering samt 2 stk. kabelgennemførings kraver i std. farve.

 

Varenummer (SKU): 10000 Kategori:

Beskrivelse

Hele møblet er lavet i 19 mm MDF plade, enten malet eller med ægte træfinèr.

Furniture N°5 møbel består kun af 3 dele, en frontplade, en topplade og en hylde.
Med en total dybde på kun 11 cm er møblet plant med dit tv hvis det hænger på væggen ( alt efter hvilken ophæng og tv du har ) samtidigt kan du have en soundbar liggende på toppladen.

Hylden med plads til 3-5 enheder er 36 cm dyb,  gør det muligt at have de fleste bokse, centerhøjtaler m.v. stående.Hyldemålet fra bunden til oversiden af hylden er 28 cm + hvor højt ens fodpanel er? Typisk 9-10 cm

Hylden fastgøres nemt med 4 bolte på bagsiden inden montering på væggen. Skulle man være så uheldig at hylden bliver ridset? kan man vende den om, så undersiden nu bliver til oversiden.

Der er 3 kabelgennemførings huller som er flot afsluttet med en 2 mm farvet metalkrave. kabelgennemførings kraven fastgøres nemt med de indbygget Neodym disc magneter der også bruges i industrien til fx højttalere og de er specielt lavet så man kan sammensætte det farvevalg man ønsker. Vi kalder det accessories til dit møbel.

Vægbeslaget er fremstillet i 2 mm stål. Det sikre at møblet kan fastgøres på væggen med en total belastning på hele 30 kg.

Beslaget er specielt designet til møblet, hvor det er værd at bemærke nøglehullerne som er ind mod væggen, for nemmere af -og påmontering.

Furniture N°5 møblet kan fastgøres med kun 2 skruer som blot løsnes lidt for bedre afmontering. Skruehullet bliver derfor ikke belastet af at skruen bliver skruet ud og ind hele tiden.

Overfladebehandlingen er en holdbar og ridsefast Polyurethan lak i glans 35. Bestiller du møblet med finèr? er grundlakken en høj UV-beskyttende bestandig lak, som bedre sikre møblet mod grimme solskjolder.

 

Fordel ved Furniture N°5 møblet.

+ Fylder ikke meget i rummet, derfor perfekt til mindre stuer.
+ Gemmer grimme ledninger m.m. nemt inde i møblet.
+ Enhederne bliver ikke overophedet, da de står fremme.
+ Flot design, enkelt med fokus på det minimalistiske.
+ Unikt design som ikke er set før på markedet.
+ Nemt at hænge på vægge, kræver kun 2 skruer.

 

Standard udfræsning i toppladen er til 50 mm kabelkanal fra Bosscom, som du selv skal købe separat.

 

Kan man returnere sit Furniture N°5 møbel?

Nej, det kan man ikke efter ordren er sendt til snedkeriet. Det er din sikkerhed for at du ikke få et ”brugt” møbel. Alle ordre er speciel fremstillinger og kan ikke returneres, kun tilbehør som ikke har brudt emballage

Yderligere information

Vægt 20 kg
Størrelse 103 × 11 × 52 cm
Overfladebehandling

Vælg blandt andet mellem halvmat glans 35, mat glans 20 eller natur olie. Men du bestemmer selv hvilken finish du ønsker.

Materiale

Polyurethan-lakeret 19 mm MDF

Farve

Std. farven er Sort,Hvid og Alu ( Sølv ) men du kan bestille lige præcis den farve du måtte ønske mod en merpris.

Hyldemål

Hylde til 46”- 50" måler 1080 B x 360 D x 19 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...